Linderoth Entreprise

Vejle baseret
tømmerfirma

 

Linderoth Entreprise Aps er et nyere innovativt tømrerfirma, der med sans for detaljer tilbyder meget mere end almindeligt tømrerarbejde.

En fælles passion for faget, materialer og detaljer resulterer i unikke løsninger, der er nøje afstemt med kundens ønsker og ideer. Som entreprise-virksomhed sørger vi for at vores projekter skrider planmæssigt frem, og har løbende tæt kontakt med vores samarbejdspartnere.

Linderoth Entreprise ApS går ikke på kompromis med kvaliteten af arbejdet, og vi designer ofte selv de sidste detaljer for efterfølgende at få dem specialfremstillet.

 

… funktionelle, udover at de er innovative, er et must for Rune
— Rune Krag Linderoth

Rune har en fortid i tøjbranchen. Rune tog springet og besluttede sig for at udfordre sin mangeårige drøm om at blive tømrer. Dette har han ikke fortrudt. 

Efter endt læretid var hans store ønske at blive selvstændig, og det var især tanker om/muligheden for et mindre firma og det tætte samarbejde med kunden i højsædet, der gjorde udslaget.

Rune har en mangeårig interesse for design i boligen, og bruger gerne denne indsigt i sit daglige rådgivende arbejde.

Udover den mangeårige interesse for designet, har Rune også fokus på de praktiske løsninger i det færdige tømrerarbejdet. At de løsninger der tilbydes også er funktionelle, udover at de er innovative, er et must for Rune. Rune er loyal og går ikke på kompromis med hurtige nødløsninger og han ser derfor ikke problemer men udfordringer i sit arbejde. Dette gør at han med engagement, målrettet arbejder frem mod de bedste resultater i samarbejde med kunden.